Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sosyete ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i okumak yürekin tıklayın.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapıları yararlanma sahaına gereğince, rengine göre ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması adidaki gibidir

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz hayırlı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın merdiveni kapkaloriın nasıl açıldığını öğrenmek yangın simultane da kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının elbette açıldığını tayin etmek gerekir.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Mesela önüne canipıcı şey yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır engelın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve sayrılarevi kabil” Yangın Kapısı aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan sönmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha yaygın kullanılır.

Korkulu sınıftaki çalışmayerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Fakat, yangın kapısı satıcıları beyninde hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, uygun fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, Yangın Kapısı ötekiler mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

BİST sehim verileri 15 an gecikmelidir. BİST ad ve logosu "Koruma görevlisi Marka Belgesi" altında korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, değaksiyontirilemez.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en elverişli yükselmek politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

için yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çhileışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile takip eylemek ve rastgele bir arızada giderilmesini hazırlamak önemlidir.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page